1 Reply Latest reply on Sep 20, 2013 3:25 PM by Robert Chase

    Multi-Site install, Trusted domain setup but now I get an error adding users

    Robert Chase

      I am in the process of creating a Multi-Site EPDM installation. We have a good solid VPN connection between both locations and we have changed from using Active Directory permissions (which we have been using for EPDM for the last 6 years) to Trusted Domains so that the users at the 2nd location can be added to our EPDM installation easily. I have run the command that I saw on a post of someone doing something similar which said to run the following command in windows Run, to see if you could see the other users,

      %windir%\system32\rundll32.exe dsquery.dll, OpenQueryWindow

      I am able to run the command and see any user on either of the networks. I also have gone onto the settings for the archive server and added the second domain to the list of accepted connections for the vault and admins. Now when I go into the EPDM Administration tool and click on the users list I get an Error message and after I click OK on that it keeps giving me the same error message when I try to add users to the list.

      Error Message:

      Name Translation: Could not find the name or insuffiecient rights to see name

       

      UsersError2.png

       

      I'm sure this has to do with the fact that it was using Active Directory before, but I'm not sure how to remedy the issue.


      Does anyone know if this is an EPDM settings issue, or would this be an issue with the settings in the Trusted Domain, or a combination of the two?

       

      Thanks,

      Any help would be much appreciated.

       

      -Robert

       

       

       

      ---- Added

      Here is a screen shot of adding the second domain PMT to the list of domains that can connect.

      DomainUsersAdded.png

        • Re: Multi-Site install, Trusted domain setup but now I get an error adding users
          Robert Chase

          Through our VAR Capp Inc we were able to find a solution that worked. She found KB S-053652, which unfortunately does not appear to show up when I search.

           

          What the issue was is a connection issue. EPDM was getting confused having two different domain controllers trying to tell it who can connect. The cure was we created a Local Domain Group on the domain where the Archive server is located. Then we added the users from the external domain onto this group. Then I needed to add the newly created group to the list of accepted domains for log in to the EPDM vault. And now all works flawlessly.

           

          The key being EPDM needed to have the local server tell it who it was allowed to add, instead of being confused by two servers.

           

          Attached is the screen showing the Place where you set who can log in which is only accessible fromt he Archive Server and the Archive Server Administration program. (You can goto options default settings, or right click on the Vault and go to properties).

          UsersGroups.png

          Also attached is a picture of the KB article.

          S-053652.png