AnsweredAssumed Answered

Problems upgrading to SW 2013 from 2011

Question asked by Kyle Hukari on Jan 19, 2013
Latest reply on Jan 19, 2013 by Kelvin Lamport

I am upgrading from 2011 to 2013 and have not been able to complete the install process.  Now 2011 has been wiped by the upgrade process.  I have attached the error log file...

 

 

This looks like the place that it fails, not sure why the registry is overwriting with the same SN...

23:48:40WarningSelection1100"===> CHANGING {0: solidworks} SERIAL NUMBER IN REGISTRY before installs:
23:48:51InfoStep900"{0: Installing} MSI: {1: E:\swwi\data\SolidWorks.Msi}; command-line: {2: INSTALLDIR="C:\Program Files\SolidWorks Corp\SolidWorks\"  ADDLOCAL=FeatureWorks,PhotoView,SolidWorksAnimator,SolidWorksToolbox,SolidWorksRoutedsystems,SolidWorksUtilities,ScanTo3D,CoreSolidWorksTaskScheduler,TolAnalyst,CircuitWorks,Simulation,Motion,SolidWorksCosting,SolidWorksDesignChecker,RealViewGraphicsdisplay,ExampleFiles,Manuals,HelpFiles   SLDIM=1 REBOOT=ReallySuppress TRANSFORMS="E:\swwi\data\1033.mst" TOOLBOXFOLDER="C:\SolidWorks Data (2)\" OFFICEOPTION=3 ARPSYSTEMCOMPONENT=1 IMTOKEN=6bedd66714c83f3aad98d3e56e6856fd}

(ID {3: SolidWorks}, lang {4: }, pcode {5: {B6B5EA7E-B91F-443D-A958-B0062FB53804}}, mode {6: 3}, upg = {7: }, f{8: 0}, costKB {9: 4138352})"

23:50:53InfoStatus5855803"Received data from Installation Manager server (Script: {0: http://im.solidworks.com/bin2013/Connect.pl?Release=20130-40000-1100-100&Debug=0&ini=0&osa=64:1:2&lid=1033&app=I&cx=4097:0&cm=-1&lfr=&lfp=&lfv=}, Code: {1: 0}, Error: {2: }, File: {3: <none>})"
23:53:53InfoStatus5855803"Received data from Installation Manager server (Script: {0: http://im.solidworks.com/bin2013/Connect.pl?Release=20130-40000-1100-100&Debug=0&ini=0&osa=64:1:2&lid=1033&app=I&cx=4097:0&cm=-1&lfr=&lfp=&lfv=}, Code: {1: 0}, Error: {2: }, File: {3: <none>})"
23:56:53InfoStatus5855803"Received data from Installation Manager server (Script: {0: http://im.solidworks.com/bin2013/Connect.pl?Release=20130-40000-1100-100&Debug=0&ini=0&osa=64:1:2&lid=1033&app=I&cx=4097:0&cm=-1&lfr=&lfp=&lfv=}, Code: {1: 0}, Error: {2: }, File: {3: <none>})"
23:59:53InfoStatus5855803"Received data from Installation Manager server (Script: {0: http://im.solidworks.com/bin2013/Connect.pl?Release=20130-40000-1100-100&Debug=0&ini=0&osa=64:1:2&lid=1033&app=I&cx=4097:0&cm=-1&lfr=&lfp=&lfv=}, Code: {1: 0}, Error: {2: }, File: {3: <none>})"
00:02:53InfoStatus5855803"Received data from Installation Manager server (Script: {0: http://im.solidworks.com/bin2013/Connect.pl?Release=20130-40000-1100-100&Debug=0&ini=0&osa=64:1:2&lid=1033&app=I&cx=4097:0&cm=-1&lfr=&lfp=&lfv=}, Code: {1: 0}, Error: {2: }, File: {3: <none>})"
00:04:38ErrorStatus1560"***START DUMP OF WINDOWS INSTALLER DATA***"

 

Any help would be appreciated,

 

Kyle

Outcomes