8 Replies Latest reply on Feb 27, 2013 3:01 PM by Gregory Smith

    Task Scheduler not Logging on

    Gregory Smith

      I have recentlly installed Premium 2013 and upgraded to SP01 andI have existing installed Premium 2012 alongside recently upgraded to SP05.

       

      It has been some time since I ran the Task Scheduler last, but this was sucessfull. I think it was when we upgraded to 2012 SP0 from 2011.

       

      Basically, the process to recreate the problem is this:

       

      Start Menu, SolidWorks 2012 - Tools - Task Scheduler

      Select Convert Workgroup PDM Files

      Logon screen appears

      I fill in my username, password and server data

      Press OK

      the logon screen disappears and nothing happens.

       

      I can do this ad infinitum with no change to results.

      I can quite happily login to the VAULT ADMIN from same machine using same credentials (I am ADMIN).

      Trying the pdmwadmin logon has same problem.

      Tried with PDMW addins disabled in SW client with no success

      Server is seeing the logon attempts as a deliberate fake passord returns error.

       

      A machine I have access to with 2011 SP5.0 and 2012 SP1.0 installed alongside logs on just fine.

       

      Would anyone have ideas why the TS does not work for me on 2012 with 2013 installed alongside?

       

      Client machine

      Dell T7500 XENON X5690 3.47 GHz

      48.0 GB DDR3 RAM 664 MHz

      238 GB SSD SCSI

      Nvidia Quadro 4000 2048 MB

      MS Windows 7 Ultimate 64 bit SP1