AnsweredAssumed Answered

Sales Consultant - Cadmes Belgium, Gent

Question asked by Janneke Willemse on Aug 31, 2012
Latest reply on Sep 5, 2012 by sandeep pawar

Werken bij Cadmes betekent.

Bij een groeiend bedrijf in een dynamische markt ontstaan dagelijks kansen. Als innoverend bedrijf is voor Cadmes creativiteit en improvisatievermogen heel belangrijk. Werkzaam zijn bij Cadmes betekent samenwerken, samen denken en samen ontwikkelen. Als medewerker krijg je bij Cadmes dan ook de ruimte om te groeien en je functie een eigen invulling te geven. Je persoonlijke ontwikkeling is afhankelijk van je eigen input, enthousiasme en dynamiek waarheen je zelf evolueert. Cadmes ziet haar mensen graag groeien.

 

Wat doe je als Sales Consultant bij Cadmes?

Je gaat o.a. wereldwijd het snelst groeiende CAD systeem SolidWorks aan de man brengen. Samen met een aantal collega’s in het huidige Sales Team dek je de Belgische markt af. We hebben in België twee vestigingen, in Gent en in Gosselies. Je rapporteert aan de Business Unit Manager België.

Als ervaren Accountmanager verdiep jij je graag in een (potentiële) klant. Je inventariseert, je stelt een Cadmes team samen en je sluit de deal.

De focus ligt op het aanbieden van totaaloplossingen, bestaande uit een combinatie van producten en de daarbij horende diensten. Je adviseert jouw klant vanaf de ontwerpfase van een product tot aan de uiteindelijke productie. Kennis of affiniteit met technische producten/ processen is daarom gewenst. Het niveau van de gesprekspartners van Cadmes vraagt om een Accountmanager met een aantoonbaar opleidingsniveau. Gezien de zelfstandigheid van deze functie is de ideale kandidaat Technisch Accountmanager de afgelopen de 3 tot 5 jaar succesvol geweest in een commerciële (B tot B), buitendienst functie. Je bent in staat de behoefte en de ontwikkelingen bij jouw gesprekspartner deskundig te inventariseren en je hebt daarin een adviserende rol. Branche kennis is hierdoor noodzakelijk. Je bent gewend te spreken met diverse lagen binnen een organisatie en voelt je daarbij als een vis in het water.

 

Kortom, een veelzijdige commerciële duizendpootfunctie met voldoende uitdaging in een enthousiast team!

Als Sales bij Cadmes ben je veel onderweg, maar de standplaats voor deze functie is ons kantoor in Gent.

 

Taken.

  • Opsporen en ontwikkelen van opportunities bij nieuwe klanten.
  • Maken en afsluiten van offertes.
  • Opstellen van een marktbewerkingsplan
  • Deelnemen aan beurzen en seminars
  • Commerciële pijplijn rapportage
  • Opvolgen van leads van telemarketing of binnendienst
  • Prospectie.

 

Jouw profiel.

We verwachten van onze collega’s een commerciële drive en een klantgerichte instelling. Daarnaast is affiniteit met technische producten en processen een pré. Het niveau van je gesprekspartners bij de klant vraagt een functioneren op minimaal Bachelor niveau. Ervaring in onze branche is mooi meegenomen en een pré. We gaan er vanuit dat je beschikt over een bewezen commercieel talent. Daarnaast zijn we op zoek naar jou als je ook een goede technische en mechanische achtergrond hebt. Naast de Nederlandse taal spreek je ook Engels en /of Frans.

 

Wij bieden.

Een uitdagende commerciële functie in deze dynamische automatiseringsmarkt met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheden. Een team met enthousiaste collega’s. Goede cursus en studiemogelijkheden. Onze salaris en secundaire voorzieningen zijn concurrerend.

 

Reageren.

Geïnteresseerd en benieuwd geraakt naar deze functie? Neem dan contact op met onze HR afdeling. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

 

Janneke Willemse (HR Officer)

E: Janneke@cadmes.com of T: +31  73 6456222

Outcomes