AnsweredAssumed Answered

CAD2M: Accountmanagers - Nederland - SolidWorks VAR Job

Question asked by Bert Smeitink on May 18, 2012

Logo.png

 

CAD2M automatiseert en integreert complete ontwerp- en productieomgevingen in de ontwerp- en maakindustrie. CAD2M doet dit door de behoefte van de klant om te zetten naar een praktische oplossing door middel van een breed assortiment aan met elkaar geïntegreerde producten en diensten. De producten die wij voeren zijn marktleiders zoals SolidWorks, SolidCAM en de Dimension 3D Printers.

 

Door de constante groei is CAD2M op zoek naar gemotiveerde medewerkers die passen binnen de CAD2M filosofie: Werken aan een duurzame relatie met onze klanten middels een klantgerichte instelling, vakkennis en gesteund door een slagvaardige organisatie.

 

 

Accountmanagers m/v

 

 

Wij zoeken Accountmanagers die onderdeel willen zijn van een gedreven team dat in de huidige uitdagende economie weet uit te blinken.

 

Na een gedegen verkoop- en producttraining wordt je in deze zelfstandige functie resultaat- en omzetverantwoordelijk voor jouw gebied. Je weet nieuwe relaties voor je te winnen en daarnaast diep je bestaande klanten verder uit. Op basis van jouw commerciële eigenschappen moet je in staat zijn de behoefte van en ontwikkelingen bij jouw gesprekspartner(s) deskundig te inventariseren. Centraal staat daarbij dat de vraag van een klant in een concrete oplossing wordt vertaald. Oplossingsgerichtheid is een kernbegrip! Durf buiten bestaande kaders te treden. Door het winnen van het vertrouwen verkrijg je opdrachten voor het leveren van totaaloplossingen. Daarnaast voel je je in grote mate verantwoordelijk voor zowel commercieel resultaat als optimale klanttevredenheid.

 

 

Jouw profiel

- Commerciële buitendienstervaring

- HBO werk- en denkniveau

- Affiniteit met techniek

- Gedreven en ambitieuze persoonlijkheid

- Gesprekspartner op alle niveaus

- Zelfstandig, resultaatgericht, teamspeler

 

Wat biedt CAD2M?

- Informele werksfeer en enthousiaste collega’s

- Zelfstandige functie en ruimte voor eigen inbreng

- No-nonsense cultuur en korte communicatielijnen

- Uitstekende beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden

- Ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren

- Prima doorgroeimogelijkheden

 

Interesse?

Heb je belangstelling voor deze functie, dan kun je reageren via een e-mail met CV naar: bert@cad2m.nl

Voor meer informatie over CAD2M kijk op www.cad2m.nl

Outcomes