AnsweredAssumed Answered

Starting SW 2009 on Laptop (sp2.0)

Question asked by Tom Howell on Apr 15, 2009
Latest reply on Apr 22, 2009 by Matt Spivey
I have sw 2009 w/ sp2.0 installed on my HP Laptop. I have to dbl click the desktop icon many many times before sw will finally start.
Here are the machine specs....

Name NVIDIA GeForce Go 7600
PNP Device ID PCI\VEN_10DE&DEV_0398&SUBSYS_30BB103C&REV_A1\4&1802802E&0&0008
Adapter Type GeForce Go 7600, NVIDIA compatible
Adapter Description NVIDIA GeForce Go 7600
Adapter RAM 512.00 MB (536,870,912 bytes)
Installed Drivers nvd3dum,nvd3dumx.dll,nvwgf2um,nvwgf2umx.dll
Driver Version 7.15.11.5824
INF File oem2.inf (nv_NV3x section)
Color Planes Not Available
Color Table Entries 4294967296
Resolution 1280 x 800 x 58 hertz
Bits/Pixel 32
Memory Address 0xDD000000-0xDDFFFFFF
Memory Address 0xC0000000-0xCFFFFFFF
Memory Address 0xDC000000-0xDDFFFFFF
I/O Port 0x00002000-0x00002FFF
IRQ Channel IRQ 16
I/O Port 0x000003B0-0x000003BB
I/O Port 0x000003C0-0x000003DF
Memory Address 0xA0000-0xBFFFF
Driver c:\windows\system32\drivers\nvlddmkm.sys (7.15.11.5824, 9.02 MB (9,461,800 bytes), 4/26/2007 4:17 PM)

OS Name Microsoft® Windows Vistatm Ultimate
Version 6.0.6001 Service Pack 1 Build 6001
Other OS Description Not Available
OS Manufacturer Microsoft Corporation
System Name TOM-PC2
System Manufacturer Hewlett-Packard
System Model HP Pavilion dv9000 (RF312AV#ABA)
System Type x64-based PC
Processor Intel(R) Core(TM)2 CPU T7200 @ 2.00GHz, 2000 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s)
BIOS Version/Date Hewlett-Packard F.16, 2/2/2007
SMBIOS Version 2.4
Windows Directory C:\Windows
System Directory C:\Windows\system32
Boot Device \Device\HarddiskVolume1
Locale United States
Hardware Abstraction Layer Version = "6.0.6001.18000"
User Name Tom-PC2\Tom
Time Zone Eastern Daylight Time
Installed Physical Memory (RAM) 2.00 GB
Total Physical Memory 2.00 GB
Available Physical Memory 967 MB
Total Virtual Memory 4.23 GB
Available Virtual Memory 2.70 GB
Page File Space 2.29 GB
Page File C:\pagefile.sys


I know the Vid card is not on the approved list, but once sw starts, it works fine on this system, my problem is getting it to start first time. Any ideas would be great.
Thanks in advance. Tom Howell

Outcomes