AnsweredAssumed Answered

Konstruktör mekanik sökes till Dücker Corrpal AB

Question asked by Daniel Hartridge on Apr 26, 2018

Dücker Corrpal AB i Ystad tillverkar, säljer och installerar maskinlinjer för materialhantering till wellpappindustrin. Vår marknad är huvudsakligen Europa, men våra installationer finns över hela världen. Vi ingår i tyska Dücker Group, världsledande på logistiklösningar inom wellpappindustrin. Vi är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka vår organisation med en

 

Konstruktör mekanik

 

Tjänsten innebär att du ingår i vårt konstruktionsteam, där du arbetar med framtagning av tillverkningsunderlag till våra standardmoduler i Inventor och Auto-Cad, samt beredning av maskindokumentationer.

 

Vi erbjuder ett utvecklande och intressant arbete i en internationell miljö. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar och stora möjligheter till personlig utveckling.

 

Vi söker dig som arbetar strukturerat, stimuleras av problemlösning och har lätt för att samarbeta med andra. Du har goda kunskaper i Inventor och Auto-Cad, och arbetar obehindrat i i MS Office. Svenska och engelska (som är vårt koncernspråk) behärskar du i tal och skrift. Erfarenhet från affärssystemet Monitor är meriterande.

 

Ansök här: Konstruktör mekanik - Ystad - Dücker Corrpal AB - Blocket Jobb

Outcomes