Drew Degentesh

Run_AddinCompTestUI

Discussion created by Drew Degentesh on Jan 28, 2008
Latest reply on Jan 29, 2008 by Glenn Sullivan
I'm having difficulting using an administrative image (from command line) to install 2008 onto my clients. I have been successful with one computer, but unsuccessful with two. If I compare the log files of the successful to those of the unsuccessful, I notice this difference:

SUCCESSFUL:

Action start 9:41:22: Run_AddinCompTestUI.
Action start 9:41:22: ResolveSource.
Action ended 9:41:22: ResolveSource. Return value 1.
Action ended 9:41:23: Run_AddinCompTestUI. Return value 1.
Action start 9:41:23: set_SWMAJORVERPATH.
...

UNSUCCESSFUL:

Action start 9:39:06: Run_AddinCompTestUI.
Action start 9:39:06: ResolveSource.
Action ended 9:39:06: ResolveSource. Return value 1.
Action ended 9:39:06: Run_AddinCompTestUI. Return value 2.
Action ended 9:39:06: INSTALL. Return value 2.
Property(S): DiskPrompt = [1]
Property(S): UpgradeCode = {xxxx}
Property(S): VersionNT = 501
Property(S): INSTALLDIR = C:\Program Files\Solidworks 2008\
Property(S): A = C:\Program Files\Solidworks 2008\a\

...
Property(S): CostingComplete = 0
Property(S): SYSTEMPRIMARYLANGID = 9
Property(S): SOURCEDIR = \\xxxx\SOLIDWORKS_2008\SolidWorks\
Property(S): SourcedirProduct = {xxxx}
Property(S): OutOfDiskSpace = 0
Property(S): OutOfNoRbDiskSpace = 0
Property(S): PrimaryVolumeSpaceAvailable = 0
Property(S): PrimaryVolumeSpaceRequired = 0
Property(S): PrimaryVolumeSpaceRemaining = 0
MSI (s) (C4:60) [09:39:16:859]: Product: SolidWorks 2008 SP0 -- Installation operation failed.



It seems to all go haywire after "Run_AddinCompTestUI" returns 2 instead of 1.

Any thoughts?

Outcomes